‘FC Barcelona denkt aan Giovanni van Bronckhorst’

FC Barcelona denkt nog altijd aan Giovanni van Bronckhorst als nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Ernesto Valverde is de hoofdkandidaat van de Catalanen maar Van Bronockhorst bljft ook een optie. Dit weet het medium TodoMercadoWeb te melden.

Het verleden van Van Bronckhorst als speler bij de club uit Catalonië speelt een belangrijke rol voor de mogelijke aanstelling. Hierdoor spreekt hij de taal en kent hij de club goed, zo schrijft het Spaanse medium. Eerder reageerde de Feyenoord-trainer al op de vacature die vrijkwam nadat Luis Enrique aangaf na dit seizoen te vertrekken uit Camp Nou. “Het is nu te vroeg, maar ik zou geen nee zeggen”, sprak hij destijds.


Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS de WEDSTRIJDEN van FEYENOORD mee te voorspellen bij MR GREEN!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!