‘Feyenoord meldt zich voor Haps maar schrikt van prijs’

Feyenoord heeft bij AZ geinformeerd naar vleugelback Ridgeciano Haps. Dit weet de Telegraaf te melden. Naar verluidt willen de Alkmaarders maar liefst tien miljoen euro voor hem vangen.

Feyenoord heeft de linksback van AZ meermaals gescout in het AFAS Stadion, zo weet het bovenstaande medium te vertellen. Van Geel weigert echter aan dergelijke vraagprijzen te voldoen en dus is het moeilijk om tot een deal te komen. Dat is overigens niet alleen het geval bij Haps … “De topdrie kan in de Eredivisie bijna geen aankopen meer doen, omdat de prijzen van modale spelers de pan uitrijzen. Als Feyenoord deze zomer Sofyan Amrabat (FC Utrecht), Ridgeciano Haps (AZ) en Sam Larsson (SC Heerenveen) had willen aantrekken, zou het in totaal ruim 20 miljoen euro kwijt zijn.”


Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS de WEDSTRIJDEN van FEYENOORD mee te voorspellen bij MR GREEN!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!