‘Aanvoerder van Champions League-tegenstander Feyenoord verdacht van doping’

Darijo Srna de aanvoerder van het Oekrainse Shakthar Donetsk wordt verdacht van dopinggebruik. Dit weten diverse media te melden. Shakthar is één van de tegenstanders van Feyenoord in de Champions League. Srna zou zijn betrapt op het gebruik van verboden middelen na de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Napoli (2-1 overwinning).

Shakhtar Donetsk heeft nog geen officiële reactie gegeven op het nieuws en hetzelfde geldt voor de UEFA. De Europese voetbalbond wil wel kwijt dat men in afwachting is van de uitslagen van de disciplinaire instanties.


Formule1 Krijg 2X10 EURO om GRATIS de WEDSTRIJDEN van FEYENOORD mee te voorspellen bij MR GREEN!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!