FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Craig Bellamy wil Nederlandse trainerscursus volgen’

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Craig Bellamy meerdere redenen om aan het einde van zijn carrière naar Feyenoord te willen komen. Naast het feit dat hij onder de indruk is van Feyenoord, zou hij de trainersopleiding in Nederland willen volgen. Bij Feyenoord zou hij tegelijkertijd een kijkje in de keuken kunnen krijgen van Nederlands beste jeugdopleiding.

Leo Beenhakker over de interesse van Craig Bellamy om voor Feyenoord uit te komen. ‘Ik weet dat hij heeft gezegd dat hij naar Feyenoord wil komen, maar hij staat ook nog onder contract bij Manchester City. Ik heb regelmatig contact met die club en er is geen sprake van dat die een speler zo laat verkassen naar een andere club. Wij hebben gewoon geen geld om een transfersom te kunnen betalen. Het is belachelijk om te denken dat hij gratis naar De Kuip zal komen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *