‘Feyenoord wil nieuwe verdediger aantrekken in winterstop’

Feyenoord bezet momenteel een teleurstellende zestiende plek in de Eredivisie. De Rotterdammers krijgen erg veel doelpunten tegen, ziet ook trainer Mario Been. Hij snakt daarom naar de winterstop.

Een nieuwe verdediger staat dan ook bovenaan het verlanglijstje van Feyenoord. “Je ziet dat we in problemen komen als we achterin blessures oplopen”, geeft Been aan in gesprek met Voetbal International.

“Ik hoop daarom dat we erin slagen ons tijdens de winterstop te versterken”, vervolgt de oefenmeester zijn verhaal. “Er is ruimte, al is die wel heel beperkt. Ik hoop desondanks dat het gaat lukken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!