FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bellamy had dit seizoen al Feyenoorder kunnen zijn’

Ronald Wilson baalt dat Craig Bellamy niet dit seizoen al bij Feyenoord speelt. De supporter van de Stadionclub zocht de Welshman onlangs op bij Cardiff City, waar de aanvaller op huurbasis actief is. Met acht andere fans uit Vak X sprak hij met de international.

Volgens Wilson was Bellamy in De Kuip te bewonderen geweest als technisch directeur Leo Beenhakker alerter was geweest. “Hij had dit seizoen al voor Feyenoord kunnen spelen. Nu speelt hij gratis voor Cardiff. Zo wakker had Beenhakker ook wel mogen wezen”, meldde Wilson aan GeR.

Manchester City heeft Bellamy gratis uitgeleend aan Cardiff City. Enkel wanneer de ploeg uit de Championship naar de Premier League promoveert, moeten The Bluebirds zo’n achthonderdduizend euro overmaken aan The Citizens. De speler in kwestie is dan transfervrij en liet de Feyenoord-supporters weten zich dan aan te bieden bij de Rotterdamse voetbalclub.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *