FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe Kuip is nog uiterst onzeker

Het is nog maar de vraag of Feyenoord in de komende tien jaar gaat verhuizen. Een nieuw stadion is voorlopig nog niet aan de orde nu een collegebesluit daarover is doorgeschoven naar komende zomer.

Bovendien twijfelen meerdere raadsleden over het nut van een nieuwe Kuip. “Het lijkt me heel verstandig om alle financiële ins en outs nog eens goed op een rijtje te zetten, en ook de vragen die nog openstaan te beantwoorden”, zegt Tom Harman namens de PvdA tegen NUsport.

Herontwikkeling van de Kuip is één van de mogelijkheden die niet mag worden uitgesloten, vindt Leefbaar Rotterdam. Maar de partij vindt ook dat er nu snel een collegevoorstel moet komen. “Een besluit over wel of geen nieuw stadion is nu al zo vaak uitgesteld, dat het er erg op lijkt dat de burgemeester en wethouders er mee in hun maag zitten”, aldus Ronald Buijt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *