Beenhakker: ‘Ik ben fan van Mourinho’

Leo Beenhakker is een groot bewonderaar van José Mourinho. De technisch directeur van Feyenoord denkt dat Real Madrid onder leiding van de Portugese trainer weer prijzen gaat pakken. Beenhakker pakte zelf als trainer van De Koninklijke drie keer de landstitel.

“Ik ben al zijn hele carrière fan van Mourinho. Hij is een sterke persoonlijkheid en verdedigt zijn spelers altijd. Dat bevalt me”, zegt Beenhakker vrijdag op de website van Real.

Don Leo voelt zich nog steeds aanhanger van zijn oude club. “Bij Real beleefde ik de beste periode uit mijn loopbaan. Het is de grootste club van de wereld. Ik ben de nummer één fan van Real in Nederland.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!