FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Been: ‘Simon prima, Castaignos dom’

Mario Been was na de 2-4 oefenzege op Sparta Rotterdam niet blij met zijn spits Luc Castaignos. De aanvaller kreeg rood na een trap in het gezicht van Ruud Knol.

“Een smet op deze wedstrijd”, bromde de Rotterdamse coach. “Ik heb het incident teruggezien. Het was een domme reactie van Luc.”

Castaignos (18) liet zich in de 57e minuut in het strafschopgebied van Sparta provoceren door enkele tegenstanders. Daarbij trapte hij aanvoerder Ruud Knol opzichtig in het gezicht. “De tuchtcommissie van de KNVB zal zich er nu waarschijnlijk over buigen”, dacht Been te weten. “Het kan een duur foutje van Luc zijn. In deze fase van het seizoen kunnen we niemand missen.”

Over testspeler Krisztian Simon was Been beter te spreken. “Hij heeft het prima gedaan”, erkende coach Mario Been. “Tijdens ons trainingskamp komende week in Oman hoop ik nog meer goede dingen van hem te zien. Hetzelfde geldt voor onze Kazak Sergei Khizhnichenko, die in de tweede helft eveneens goed bij ons debuteerde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *