FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Geel ziet nog meer potentie in dit Feyenoord’

Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel denkt dat er nog meer kan worden gehaald uit de huidige spelersgroep. Ze hebben volgens hem de potentie om door te groeien tot nog betere spelers. Fred Rutten is de trainer die volgend seizoen voor de groep staat bij de Rotterdammers.

“We hebben er veel vertrouwen in dat hij dat gaat oppakken. De afgelopen tijd hebben we op de achtergrond al heel veel contact, daar is Ronald ook van op de hoogte. Dat gaat heel goed en de komende tijd kijken we naar de invulling van de staf. Fred weet natuurlijk dat er een flinke uitdaging ligt om het beter te doen. We hebben een geweldige stap gemaakt onder Koeman.” Als we structureel om de titel willen strijden, zal het budget ook omhoog moeten. We presteren nog steeds boven onze macht met de vijfde begroting van Nederland. Er staat een fantastische spelersgroep, maar alles moet honderd procent kloppen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *