‘Huwelijk tussen Advocaat en Feyenoord kan zomaar klappen’

Feyenoord verloor gisteren met 1-0 van Wolfsberger en is hierdoor uitgeschakeld in de Europa League. Na afloop gaf trainer Dick Advocaat aan het seizoen te willen afmaken maar journalist Valentijn Driessen heeft hier zo zijn twijfels over.

“Bij Feyenoord liggen technisch directeur Frank Arnesen en hoofdtrainer Dick Advocaat nog in één bed. Maar voor hoe lang nog na de kansloze nederlaag bij Wolfsberger AC?”, vraagt de chef voetbal van De Telegraaf zich openlijk in zijn column af. “Tussen de regels door lees je een snelgroeiende verwijdering.”

“Advocaat verwijt Arnesen de door hem gewenste versterkingen niet binnen te halen en zegt dat Ajax de enige topclub in Nederland is. Zelfs als Advocaat gelijk heeft, is het vanuit Rotterdams oogpunt een onhandige uitspraak. En terwijl Advocaat aan zijn lot wordt overgelaten, omarmt Arnesen het Feyenoord-elftal onder 21 jaar bijna demonstratief steviger dan het eerste elftal”, oordeelt Driessen. “Financieel en door een compleet nieuwe staf met buitenstaanders te formeren.”

“Vinden Advocaat en Arnesen elkaar niet snel, dan verbetert de relatie niet ondanks de verschillende belangen op korte en lange termijn. En dan kan het huwelijk in de winter zomaar klappen”, voorspelt Driessen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!