FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan Ajax en PSV onmogelijk inhalen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord wil dit seizoen graag om de prijzen meespelen, maar volgens de oud-spelers Jordens Peters, John Stegeman en Ronald Waterreus is de achterstand van de Rotterdammers op hun ‘concurrenten’ Ajax en PSV onoverbrugbaar…

“Ik vind termen als tussenjaren onzin, maar voor Feyenoord is een stukje verwachtingsmanagement wel belangrijk”, zegt Peters in het Algemeen Dagblad. “Het probleem van Feyenoord is ook altijd de druk om de top aan te vallen. Maar Ajax en PSV zijn vertrokken. Richt je op de plekken eronder en geef Slot, die bewezen heeft een goede trainer te zijn, de tijd om door te selecteren.”

Stegeman vertelt over oefenmeester Arne Slot: “Ik heb hem hoog zitten als trainer. Vanwege hoe hij werkt en denkt. Ik ben ook benieuwd of hij dat bij Feyenoord tot stand kan brengen. Daar heb ik best vertrouwen in. Er komt in elk geval meer spektakel in de Kuip. Dit jaar komt een strijd om de titel nog iets te vroeg. Maar zaaien om straks te oogsten, daar is Arne toe in staat.”

Waterreus haakt in: “Ja, maar weet je, ik mis in Rotterdam al jaren een duidelijk plan voor de toekomst. Het oogt op directieniveau weinig constructief. Ze doen maar wat, lijkt het. Terwijl ik, en met mij denk ik heel Nederland, het Feyenoord gun weer de topclub te worden die het qua naam en achterban is. Ik geloof alleen niet dat Slot dat in zijn eentje kan bewerkstelligen, ondanks dat je in de voorbereiding het spel dat hij graag speelt al zichtbaar ziet worden.”

One thought on “‘Feyenoord kan Ajax en PSV onmogelijk inhalen’

  1. Slot toont aan dat er nog veel mogelijk is met Feyenoord, maar hij verdient het dat er een management op het niveau van een echte topclub komt. Sentimenten uit de jaren zestig kunnen nu overboord en er voldaan worden aan de eisen van deze tijd dat verdient deze club en het legioen m.u.v. het walgelijke schuim zoals dat zich gedragen heeft richting Berghuis die zich al die jaren zo geweldig heeft ingezet voor Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.