FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ongekende leegloop bij Feyenoord deze zomer’

Een grote leegloop dreigt bij Feyenoord deze zomer. Door de successen in de Conference League is er veel interesse in de spelers van de Stadionclub. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

“We gaan nu weer het hele transfercircus krijgen”, stelt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. “Tyrell Malacia is in gesprek met Lyon en Manchester United volgt hem. Ik las overal dat United zeer concreet is, maar die hebben gewoon twee linksbacks en Ten Hag moet de jacht openen op de toptwee van de Premier League. Dan zal ik niet gelijk aan Malacia beginnen.”

Naast Malacia dreigen meer smaakmakers te vertrekken bij Feyenoord. “Voor Luis Sinisterra is veel interesse, Bayer Leverkusen wil wel ver gaan. Feyenoord zal proberen hem te houden, alleen als het bod goed is, kunnen ze niet anders dan hem verkopen. Voor Marcos Senesi geldt eigenlijk hetzelfde, hij heeft een contract tot 2023.”

“Ik begreep dat er nog een optie op zou zitten, maar goed, daar is het verhaal dat je veel moet afdragen aan zijn oude club. En dan heb je ook nog jongens zoals Marcus Pedersen. Bryan Linssen is wel onderweg naar Japan”, weet Krabbendam.

Ook een speler als Orkun Kökcü is veelvuldig genoemd in relatie tot andere clubs. Huurlingen Cyriel Dessers (Genk), Guus Til (Spartak Moskou), Reiss Nelson (Arsenal) vormen ook nog grote vraagtekens voor volgend seizoen.

2 thoughts on “‘Ongekende leegloop bij Feyenoord deze zomer’

  1. Wie is in godsnaam cees boer vanwege eigen belang wil hij Feyenoord kapot maken.met zijn advies dat Arne Slot Feyenoord moet verlaten Als zoveel spelers Feyenoord verlaten mogen ze blij zijn als ze in het nieuwe seizoen in de middenmoot komen. Ik hoop dat Arnesen voldoende minutie heeft om Feyenoord het komende seizoen aan de aanhang weer zoveel genot geeft als
    het afgelopen seizoen.Kan Feyenoord geen grote obligatie uitschrijven van Euro 100 per stuk.zodat genoeg geld aanwezig is om de meeste spelers te behouden??? Ik ging op mijn vijfde jaar met mijn vader al naar Feyenoord en nu ben ik 87jaar

  2. Inderdaad. Omdat ze nu een goed seizoen achter de rug hebben zou Slot Feyenoord moeten verlaten? Ik hoop dat hij nog lang trainer bij ons blijft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.