FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord brengt ‘belachelijk’ bod uit op Mees Hilgers

Feyenoord zou een mager bod hebben uitgebracht op Twente-mandekker Mees Hilgers. Een zomerse overstap naar de Rotterdammers zit er dan voorlopig dan ook niet in.

Volgens Twente-directeur Jan Streuer was het bod zó laag dat hij geen vervolgtraject verwacht. “Hier konden we niks mee”, zo laat de bestuurder weten aan TC/Tubantia. “Ik ga er vanuit dat Mees bij ons blijft. Wij willen hem niet verkopen. En dat is ook beter voor hem. Hij heeft net één jaar in de Eredivisie gespeeld.”

Hilgers heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2023. Deze verbintenis bezit een optie voor een extra jaar, waardoor FC Twente de getalenteerde verdediger (21) niet hoeft te verkopen in de zomer. Wat Streuer betreft is dat dus ook niet aan de orde.

Feyenoord hengelt al maanden naar het jeugdexponent van FC Twente. Hilgers brak afgelopen seizoen door bij de Tukkers, waar hij na een blessure op het tweede plan belandde achter Julio Pleguezuelo.

One thought on “Feyenoord brengt ‘belachelijk’ bod uit op Mees Hilgers

  1. Wtf. Gewoon een Twente spelertje, nog nooit ergens voor geselecteerd. En idd net één jaar eredivisie. Wat verwacht Twente, 30 miljoen? Oké we doen er nog 2 beugels Grolsch bij. En dan klaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *