FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leeds United wilde nog meer betalen voor Arne Slot’

Het Engelse Leeds United wilde de afgelopen transferperiode ver gaan om Feyenoord-trainer Arne Slot los te weken. Maar de Rotterdammers wilden hem onder geen beding tussentijds laten vertrekken. Het kampioenschap lonkt namelijk nadrukkelijk.

Mike Verweij van De Telegraaf vertelde vorige week in een podcast dat de Engelse laagvlieger drie miljoen euro wilde betalen om Slot naar de Premier League te halen. Volgens zijn collega Marcel van der Kraan had Leeds United nóg meer geld over voor de komst van Slot. ‘Feyenoord kon bijna 4 miljoen krijgen van Leeds United en iets meer dan datzelfde bedrag (4,5 miljoen) kon Slot aan salaris per seizoen incasseren’, schrijft hij.

Wat hij komende zomer gaat doen, moet tegen die tijd blijken. Het moet gek lopen wil Slot de komende tijd niet benaderd worden door nóg meer clubs uit het buitenland. De trainer, die sinds vorig seizoen aan het roer staat bij Feyenoord, heeft in Rotterdam weliswaar een contract tot medio 2025, maar ‘kan gebruik maken van een clausule en het is bekend dat in Engeland financieel de meest aantrekkelijke aanbiedingen liggen’, leest het.

‘Het doet de aanhang van Feyenoord hopen dat de clubleiding Slot kan verleiden om in de zomer nog niet te kiezen voor een lucratief vertrek naar het buitenland. Iedere supporter wil met Slot straks de Champions League in en weet dat de club een eerste aanbod voor de trainer uit de Premier League (Leeds United) heeft kunnen blokkeren.’

2 thoughts on “‘Leeds United wilde nog meer betalen voor Arne Slot’

  1. Laat hij lekker bij Feyenoord blijven tot 2025. Hebben ze in Engeland geen g i ede trainers dan? Altijd wordt er aan een goede trainer van Feyenoord getrokken.

  2. Laat hij lekker bij Feyenoord blijven tot 2025, altijd wordt er aan een goede trainer van Feyenoord getrokken. Hebben ze in Engeland geen goede trainers? En ze hebben toch Schreuder nu?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *