FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Clausule bezorgt Feyenoord de absolute zilvervloot’

Arne Slot is één van de kandidaten om Antonio Conte op te volgen als manager van Tottenham Hotspur. Volgens De Telegraaf staat hij op een lijstje van drie personen om na de zomer aan de slag te gaan bij de Engelse club uit Londen.

De Rotterdammers hoeven Slot echter niet zomaar te laten gaan en kunnen volgends de ochtendkrant de hoofdprijs vragen. De oefenmeester heeft naar verluidt een vertrekclausule in zijn contract staan, maar deze zou pas ingaan vanaf medio 2024. Eerder werd er nog over gesproken dat die clausule naar verluidt deze zomer al zou ingaan, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Slot heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor Feyenoord een flinke vergoeding kan vragen bij een eventueel vertrek van de oefenmeester. De Rotterdammers zouden naar verluidt eerder een bod van vijf miljoen euro van Leeds United hebben afgewezen, waardoor Feyenoord een recordbedrag lijkt te vragen voor Slot.

Dat vertelt ook Valentijn Driessen aan tafel bij Vandaag Inside. “Feyenoord gaat voor Graham Potter en Julian Nagelsmann bedragen. Voor vijftien tot twintig miljoen euro is Slot op te halen bij Feyenoord. Als hij dadelijk kampioen wordt en ook in de Europa League finale staat, dan staan de clubs in de rij om hem binnen te halen.”

2 thoughts on “‘Clausule bezorgt Feyenoord de absolute zilvervloot’

  1. Maar, hij blijft bij onze mooie en grote club FEYENOORD. Valentijn Driesen vind ik een walgelijke man en daar sta ik niet alleen in, zelfs Louis van Gaal kon zich niet beheersen, als hij zelfs zijn kop zag. Nogmaals walgelijk.

  2. Valentijn Driessen is toch echt een nòg véél walgelijker man als dat mijn voorgangster Ankie al eerder zei . En walgelijk is nog véél netjes verwoord voor deze walgelijke kwal van deze medewerker van deze Amsterdamse Ajax Pulp krant De Telegraaf

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *