FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Anderlecht meldt zich voor Feyenoord-kampioen’

Het Belgische Anderlecht wil uitpakken met de komst van Oussama Idrissi. Hier maakt het Vlaamse medium ‘Het Nieuwsblad’ melding van. Ook voormalig PSV-flitser Thorgan Hazard zou een optie voor ze zijn.

Het contract van de 27-jarige Idrissi werd vier dagen geleden ontbonden bij Sevilla, waardoor hij nu transfervrij is. Even leek het erop dat de aanvaller zou gaan tekenen bij zijn oude club Feyenoord, alleen ging die deal niet door. Nu heeft Anderlecht zich dus gemeld voor de negenvoudige Marokkaanse international. Ook Valencia zou interesse hebben in Idrissi.

Naast Idrissi staat Hazard eveneens op het lijstje van Anderlecht. Mocht de topclub uit de Jupiler Pro League er niet in slagen om de Marokkaan op te pikken, is de Belg een andere optie. Hazard kwam het afgelopen seizoen uit voor PSV en is momenteel transfervrij. In de Eredivisie speelde hij negen duels. Daarin was hij goed voor één doelpunt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *