FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Anaour Hadouir tekent niet zomaar bij Feyenoord

Hadouir staat alweer vier seizoenen onder contract bij Roda JC, maar komende zomer komt er een eind aan zijn verbintenis. Tijd om een weloverwogen stap te zetten. “Feyenoord? Een supermooie, grote club. Maar ik weet niet of ik er nu één, twee, drie bij zou tekenen”, citeert het AD de 28-jarige aanvallende middenvelder.

Over de toekomst van Hadouir bestaat momenteel nog geen duidelijkheid. De Nederlandse profvoetballer met Marokkaanse afkomst maakt zich daar echter geen zorgen over. “Vier jaar lang was er vastigheid bij Roda JC. Misschien volgt er na dit seizoen een nieuwe uitdaging of blijf ik toch hier. Over een halfjaar kan ik zomaar aan de andere kant van de wereld zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *