FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Inter wil gaan samenwerken met Feyenoord’

Maandag ontving Leo Beenhakker, technisch directeur van Feyenoord, zijn collega van Internazionale: Marco Branca. Inzet van het gesprek was een eventuele overname van spits Luc Castaignos. De Italiaanse topclub gaf echter ook aan in de toekomst graag te willen samenwerken met de Rotterdammers.

Als het aan Internazionale ligt, gaat de club in de toekomst intensief samenwerken met Feyenoord. Daarbij zou het ondermeer gaan om het gezamenlijk opleiden van spelers. In die constructie kunnen de Rotterdammers dan eventueel ook beschikken over spelers die bij Inter niet aan voetballen toe komen. De transfer van Castaignos moet volgens de Italianen de eerste vorm van samenwerken betekenen. Binnenkort zal Internazionale een eerste bod uitbrengen op de spits van Feyenoord, die zich vervolgens in De Kuip verder mag ontwikkelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *