FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe stadion komt een tot twee jaar later

De strakke planning van het gereedkomen van het nieuwe stadion in 2017 zal na het mislopen van het WK in 2018 niet meer gehaald worden, zo werd gemeld op Megastad FM. Die planning blijkt praktisch nu niet meer haalbaar. Er wordt nu op aangestuurd om in 2016 te beginnen met de bouw en oplevering in 2018 of 2019. Er wordt nu een herberekening van de kosten van de bouw gemaakt naar aanleiding van het nieuwe scenario. Het blijft de bedoeling dat de club zelf 2/3 derden van de kosten voor zijn rekening neemt via onder andere leningen en de gemeente voor 1/3 bijdraagt via een achtergestelde lening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *