FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mister Ajax geeft geld aan Feyenoord’

Sjaak Swart ziet Feyenoord het liefst zo snel mogelijk weer financieel gezond. Om dit de benadrukken doneerde hij op televisie geld aan Pim Blokland, de voorzitter van ‘De Vrienden van Feyenoord’.

Tien euro had Mister Ajax over om de concurrenten uit Rotterdam een steuntje in de rug te geven. In het tv-programma De Wereld Draait Door had Blokland het over de huidige financiële situatie bij de Rotterdammers. Na een mooi pleidooi van Blokland besloot ook tafelheer Jan Mulder alvast een donatie te doen. Louis van Gaal beloofde per sms ook geld over te maken aan ‘De Vrienden van Feyenoord’.

‘De Vrienden van Feyenoord’ is een investeringsgroep onder leiding van Blokland. Samen met supporters en sponsors probeert hij de Rotterdamse club er weer bovenop te helpen. Tot nog toe sprokkelden de investeringsgroep ruim 250.000 euro bij elkaar, voornamelijk van supporters.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *