FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Fedor Smolov per direct weg bij Feyenoord

Het avontuur van de Russische aanvaller Fedor Smolov bij Feyenoord is van korte duur geweest. De 20-jarige jeugdinternational keert dit seizoen niet meer terug in Rotterdam. Hij sluit weer aan bij Dinamo Moskou, dat hem aan de Rotterdamse club had uitgeleend.

Smolov kwam dit seizoen in twaalf competitieduels voor Feyenoord in actie. Daarin kwam hij niet tot scoren. Smolov speelde op 14 november zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdamse club. Daarna keerde hij terug naar Moskou om van een hamstringblessure te herstellen.

Het mislukte verblijf van Smolov bij Feyenoord is een nieuwe tegenvaller voor technisch directeur Leo Beenhakker. De voormalige bondscoach van Polen is tot dusver in De Kuip nog weinig succesvol met zijn aanwinsten. Vorig seizoen bleken onder anderen Stefan Babovic en Aleksandar Ignjatovic geen versterkingen en dit seizoen vallen ook Adil Auassar, Michael Lumb en Ruben Schaken vooralsnog tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *