‘Feyenoord verwacht Milanees bod op Luc Castaignos’

Internazionale gaat serieus werk maken van Luc Castaignos. Volgens het Algemeen Dagblad verwacht Feyenoord dat de Italiaanse club snel met een eerste bod komt.

Internazionale ziet in de achttienjarige aanvaller een groot talent, die echter nog wel enkele jaren nodig heeft voordat hij klaar is voor de Europese top. De houder van de Champions League wil Castaignos bij een akkoord dan ook eerst in De Kuip verder laten rijpen.

Technisch directeur Leo Beenhakker zat al met zijn collega uit Milaan om de tafel. De verwachting is dat Inter-directeur Marco Branca, die maandag een bezoek aan Rotterdam bracht, eerdaags een bod zal uitbrengen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!