FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ruben Schaken drie duels geschorst

Feyenoord zal het in de aankomende drie competitiewedstrijden moeten doen zonder Ruben Schaken. De KNVB heeft de aanvaller geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij ontving in de wedstrijd Jong Feyenoord/Excelsior – Jong Heracles Almelo.

Schaken kreeg de kaart voorgehouden na een grove charge die hij afgelopen maandag in de belofteompetitie maakte. Ondanks het feit dat hij de overtreding niet in het eerste elftal van Feyenoord beging, geldt de uitsluiting dus ook voor wedstrijden van de hoofdmacht. De straf komt er op neer dat Schaken de wedstrijden tegen Excelsior, Ajax en de Graafschap vanaf de tribune zal moeten volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *