FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Blokland treedt toe tot RvC van Feyenoord

De Raad van Commissarissen bij Feyenoord wordt per direct versterk met Pim Blokland, zo meldt de club vrijdag op hun officiële clubsite. Vrijdagmiddag werd Blokland tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd tot lid in de RvC.

De benoeming vond plaats op voordracht van de Vrienden van Feyenoord. De 61-jarige voorzitter van de Vrienden van Feyenoord vult hierdoor de nog enig openstaande vacature in de RvC in. Blokland is in zijn nopjes met zijn nieuwe rol. “Het is een logische en goede stap dat de Vrienden van Feyenoord nu ook een formele plek in de organisatie hebben gekregen. In gezamenlijkheid gaan we er nu nog harder aan werken om Feyenoord zo snel mogelijk gezond te krijgen”, aldus het nieuwe raadslid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *