FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tottenham Hotspur geinteresseerd in Luc Castaignos

Luc Castaignos lijkt de clubs voor het uitkiezen te krijgen. De jonge spits van Feyenoord staat nadrukkelijk in de belangstelling van Internazionale, terwijl volgens talkSPORT nu ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd zou zijn in het talent van de Rotterdammers.

De achttienjarige Castaignos kan Inter in januari versterken. Ook Tottenham wil de talentvolle aanvaller in de winterstop overnemen. Volgens eerder genoemd medium hangt er een prijskaartje van bijna vijf miljoen euro aan de Schiedammer. Spurs-trainer Harry Redknapp is geïnteresseerd, omdat de toekomst van Robbie Keane en Roman Pavlyuchenko bij de club onzeker is.

Castaignos maakte vorig seizoen zijn debuut bij Feyenoord. Toen kwam hij in vier wedstrijden niet tot scoren. Dit seizoen gaat het beter. De sterke spits speelde al achttien wedstrijden, waarin hij zes treffers maakte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *