FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tomasson blijft hopen op rentree in 2011

Jon Dahl Tomasson houdt goede hoop dat hij na de jaarwisseling weer inzetbaar zal zijn voor Feyenoord. De ervaren Deense aanvaller kwam gedurende de hele eerste seizoenshelft niet in actie voor de Rotterdammers, omdat hij op het WK in Zuid-Afrika geblesseerd raakte. ‘Ik hoop dat ik weer terug kan keren op het veld als voetballer in 2011,’ zegt Tomasson in gesprek met het Deense DR.

‘Als ik pessimistisch zou zijn, zou de gedachte over het einde van mijn carrière wel door me heen zijn gegaan, gezien de situatie. Maar ik ben heel optimistisch ingesteld. Dat ik al een half jaar buitenspel sta, is natuurlijk echter allerminst goed,’ beseft ook de Scandinaviër. In de zomer van 2008 keerde hij na avonturen bij AC Milan, VfB Stuttgart en Villarreal terug in De Kuip.

In zijn eerste seizoen maakte Tomasson negen treffers voor Feyenoord; vorig seizoen nog eens elf. ‘Komende zomer loopt mijn contract af. Of ik daarna nog doorga als speler of me op iets anders moet gaan richten, weet ik nog niet. Ik ben daar nog niet over uit. Ik wil me richten op mijn herstel. Het gaat langzaam vooruit en dat doet me heel goed.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *