FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wilde Dragovic en Veselinovic halen

Leo Beenhakker gaat in het Algemeen Dagblad uitgebreid in op de huidige situatie bij Feyenoord. De technisch directeur hoopt met versterkingen te komen, maar kan daarbij geen geld uitgeven. Transfervrije spelers moeten de oplossing vormen voor de sportieve malaise.

Twee opties daarvoor waren Aleksander Dragovic. De centrale verdediger van Austria Wien was na dit seizoen transfervrij. ‘We zaten er als eerste bovenop. We hadden de lijntjes uitgezet, maar nu gaat hij in de winter al weg tegen een vergoeding’, aldus Beenhakker.

Datzelfde is waarschijnlijk het geval bij Dalibor Veselinovic van FC Brussels. ‘We hebben hem intensief gevolgd. Nu vechten Anderlecht en Club Brugge om hem al in de winter over te nemen. Ik zit dus volop in de periode dat de uitgezette lijntjes breken.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *