FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet Van Hanegem toelaten’

Johan Cruijff zet zich in voor Ajax en Willem van Hanegem wil Feyenoord uit de brand helpen. De voormalig hoofdtrainer van de Rotterdammers verzond maandag een open sollicitatie, door in zijn column in AD/Sportwereld te zeggen dat hij graag hulp zou willen bieden. “Feyenoord moet de deur zeker openzetten voor Willem”, meent bondscoach Bert van Marwijk.

Volgens de trainer die in 2002 met Feyenoord de UEFA Cup won kan Feyenoord de hulp van De Kromme goed gebruiken. “In verschillende hoedanigheden kom ik Willem wel eens tegen, en dan praten we over Feyenoord. Dan merk je direct dat hij hier heel integer in is”, zegt Van Marwijk in de Rotterdamse krant. Evenals Cruijff aast Van Hanegem niet op een plek in het bestuur.

“Willem komt niet met één of ander rigoureus plan, waarbij iedereen weg moet. Hij biedt heel pragmatisch zijn hulp aan, omdat hij zich zorgen maakt over de club”, weet Van Marwijk. “Als ik het voor het zeggen had bij Feyenoord, zou ik Willem altijd uitnodigen voor een gesprek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *