FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Been opgelucht na aflasting klassieker

In gesprek met Voetbal International maakt Mario Been kenbaar niet te hebben getreurd over de zondag afgelaste Klassieker. De coach van Feyenoord zou met zijn team op bezoek gaan bij Ajax, maar als gevolg van de winterse weersomstandigheden kwam het beladen duel te vervallen.

“Ik zou liegen als ik zeg dat ik erg baal van de afgelasting”, merkt Been op, die de kansen voor zijn ploeg na de winterstop hoger inschat. “De kans is groot dat we na de winterstop wat spelers terug hebben van blessures, zoals Leroy Fer en Sekou Cissé.”

Voorts stelt de oefenmeester dat ook de voorbereiding richting de Klassieker voor de Rotterdammers verre van ideaal was. “We hebben vrijdag en zaterdag in de aanloop helemaal niks kunnen doen, terwijl Ajax wel trainde in de Arena. Wat mij betreft was het dus een goede beslissing niet te spelen, ook al omdat we naar Amsterdam moesten onder moeilijke omstandigheden”, aldus Been.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *