FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Chelsea is zich van geen kwaad bewust’

Leo Beenhakker was afgelopen week bepaald niet te spreken over de manier waarop Feyenoord het vijftienjarige talent Nathan Ake aan Chelsea is kwijtgeraakt. Talenten mogen in Nederland pas vanaf hun zestiende levensjaar een professioneel contract ondertekenen, maar in Engeland gelden andere regels. Ake voelde zich gevleid door de interesse van Chelsea,

“De Engelse clubs zijn de grote vervuilers”, bromde technisch directeur Beenhakker afgelopen week. Een woordvoerder van Chelsea neemt afstand van de uitlatingen van de sportbestuurder en zegt het spel ‘volgens de regels te hebben gespeeld’. “We hebben Feyenoord altijd van onze interesse op de hoogte gehouden”, citeert The Guardian. “Ook toen wij een akkoord met Ake bereikten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *