FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jol en Van Marwijk in beeld bij VFL Wolfsburg’

Dankzij een late gelijkmaker van Edin Dzeko tegen TSG Hoffenheim (2-2) werd de baan van Steve McClaren gered, maar één slechte uitslag en de wereld kan er weer heel anders uitzien. Wolfsburg neemt het woensdag in de DFB Pokal op tegen Energie Cottbus en bij een nederlaag wordt de zoektocht naar een nieuwe trainer hervat. Daarbij zijn twee Nederlanders in beeld.

Volgens BILD heeft de afgetreden landskampioen bondscoach Bert van Marwijk en Martin Jol op het lijstje staan. Laatstgenoemde zit momenteel zonder club, nadat hij twee weken geleden zijn ontslag indiende bij Ajax. Jol werd sindsdien in verband gebracht met Newcastle United, HSV en Blackburn Rovers, maar de Nederlander heeft nog geen nieuwe baan gevonden.

Volgens BILD is Jol nu ook in beeld bij Wolfsburg, voor wanneer McClaren de jaarwisseling toch niet weet te halen. “Er moet woensdag gewonnen worden, punt”, maakte manager Dieter Hoeness nog maar eens duidelijk. Hij denkt naast Jol ook aan Van Marwijk, maar diens contract bij de KNVB loopt nog door. Christian Gross (werkloos, ex-VfB Stuttgart) en Huub Stevens (Red Bull Salzburg) zijn andere opties.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *