FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder Nathan Ake kiest voor Chelsea

Nathan Ake vertrekt volgend jaar naar Chelsea. Feyenoord hoopte dat de vijftienjarige verdediger zijn eerste profcontract zou tekenen in Rotterdam, maar de jongeling heeft gekozen voor de Engelse topclub.

Technisch directeur Leo Beenhakker geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad duidelijkheid. “Ik heb met Nathan en zijn ouders gesproken. Maar hij was heel duidelijk, hij wilde alleen maar naar Chelsea. Hij zei: ‘Meneer Beenhakker, ik heb het hier fantastisch, maar ik wil gewoon naar Chelsea’.”

“En de ouders zeiden: ‘Onze zegen heeft hij’. Ik was onder de indruk van een mannetje van vijftien jaar dat zo nadrukkelijk wist waar hij voor kiest”, zo vervolgt Beenhakker zijn verhaal over de jongeling, die door Feyenoord werd opgepikt bij ADO Den Haag. “Dan zijn wij hem bij Feyenoord dus kwijt. Dan krijgen wij alleen een reglementaire opleidingsvergoeding voor de jaren die hij bij ons heeft gespeeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *