FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Mario Been wil zich verdedigend versterken

Feyenoord hoopt in de winterstop een verdedigende versterking naar De Kuip te halen. Trainer Mario Been zegt een Nederlandse speler op het oog te hebben.

Een naam wilde Been voor de microfoon van RTV Rijnmond niet noemen. Het enige dat de trainer kwijt wilde, is dat het een speler is die op meerdere posities uit de voeten kan. Het is ook niet duidelijk of het gaat om een speler die nu in Nederland speelt.

Verder vertelde Been dat Feyenoord twee proefspelers meeneemt naar Oman, waar de Rotterdammers op trainingskamp gaan. De negentienjarige Kazachstaan Sergey Khiznichenko en de Hongaar Krisztian Simon mogen op het Arabische schiereiland proberen een contract te verdienen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *