FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bayern Munchen wil Van Persie vastleggen

Robin van Persie zou wel eens een ploeggenoot van Arjen Robben kunnen worden. Tenminste, als we het Duitse tabloid Bild (en het medium 4-4-2) mogen geloven. Louis van Gaal ziet in de oud-aanvaller van Feyenoord een gewenste versterking voor Bayern München.

Edson Braafheid en Mark van Bommel worden in verband gebracht met een vertrek bij Der Rekordmeister en Van Gaal zou graag zien dat het aantal Nederlanders binnen de selectie van Bayern München op een bepaalde hoogte blijft. Van Persie heeft zich dit seizoen veelvuldig in de lappenmand bevonden, maar de 27-jarige aanvaller is inmiddels hersteld van de hielblessure die hem lange tijd aan de kant hield.

Mocht de belangstelling van Bayern München concreet worden en mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, dan kan Van Persie dit seizoen niet meer in actie komen in de Champions League. De Nederlands international heeft namelijk al voor Arsenal gespeeld op het hoogste Europese niveau, wat betekent dat hij pas volgend seizoen voor een andere club speelgerechtigd is in Europa.

Het contract van Van Persie bij Arsenal loopt nog tot medio 2014. Volgens Bild hangt er een prijskaartje van circa 25 miljoen euro om de nek van The Flying Dutchman, die dit seizoen acht keer in actie kwam voor Arsenal en daarin één keer scoorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *