FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Bruma: ‘Ik hoop ooit voor Feyenoord te spelen’

Jeffrey Bruma hoopt in januari tijdelijk bij Chelsea te vertrekken. De centrale verdediger komt onder Carlo Ancelotti nog weinig aan spelen toe in het eerste elftal en weet dat hij ervaring moet opdoen om een betere voetballer te worden. Bruma doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en ziet wel wat in een tijdelijke terugkeer.

“Ik volg de club op afstand”, zegt de verdediger in gesprek met Voetbal Magazine. “Bij Jong Oranje zie ik de jongens van Feyenoord. Met Jerson Cabral en Georginio Wijnaldum heb ik bij Feyenoord nog in de jeugd gespeeld. We hebben het niet zo veel over de situatie in de Kuip. Ik denk niet dat ze daar op zitten te wachten.”

“Ik verbaas me wel over de ambities van Feyenoord”, gaat hij verder. “Ik heb begrepen dat ze nu met een negende plaats tevreden zijn. Daar kan ik me niets bij voorstellen. In mijn tijd moest Feyenoord eerste of tweede worden. Als ik terugkeer naar Nederland, zou ik graag nog eens voor Feyenoord willen spelen. PSV en FC Twente zijn ook mooie clubs, maar als ik kan kiezen wordt het Feyenoord. Ajax is echter uitgesloten. In Nederland is Feyenoord mijn club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *