FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tomasson wil na carriere Feyenoorder blijven

Jon Dahl Tomasson, die dit seizoen als gevolg van een tijdens het WK opgelopen blessure nog geen minuut in actie is gekomen voor Feyenoord, zit nog altijd in een dubio. De Deense aanvaller heeft een aflopend contract in de Kuip en is er nog altijd niet over uit of hij deze gaat verlengen.

“Komend voorjaar ga ik in gesprek met de directie over mijn toekomst”, citeert het Deense Sporten Tomasson. “Ik heb zelf nog geen idee wat ik wil. In eerste instantie ben ik alleen maar bezig met fit worden en mijn rentree maken.”

Als Tomasson beslist er komende zomer mee te stoppen, blijft hij wat hem betreft wel bij Feyenoord betrokken. “Ik wil bij Feyenoord blijven”, vervolgt hij. “Na mijn carrière hoop ik hier verder te gaan in een andere functie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *