FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Toestand Coen Moulijn is kritiek’

Coen Moulijn is nog steeds in slechte toestand. Het clubicoon van Feyenoord werd op oudejaarsavond getroffen door een herseninfarct. Algemeen directeur van Feyenoord, Eric Gudde, liet op een bijeenkomst bij Sparta Rotterdam weten dat de toestand van Moulijn nog steeds zorgwekkend is.

De hinder van onder meer uitval- en verlammingsverschijnselen worden steeds heviger. “Nadere informatie is nog niet beschikbaar. Misschien kan ik dinsdag tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst meer over de situatie van Coen vertellen”, zei Gudde, die verwacht dat de wedstrijd om de Zilveren Bal tegen Sparta gewoon daargaat. “In de sportwereld is dat vrij gebruikelijk. Uiteraard zullen wij gepaste aandacht aan Coen besteden, mocht er iets gebeuren.”

Moulijn zou samen met Sparta-icoon Tinus Bosselaar de Zilveren Bal uitreiken, maar Moulijn wordt vervangen door Gerard Meijer. “Coen had hier natuurlijk bij moeten zijn”, aldus Sparta-directeur Peter Bonthuis. “We wensen hem en zijn vrouw heel veel sterkte en leven met hen mee.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *