Coen Moulijn (73) overleden

Voetbalminnend Nederland rouwt om de dood van Coen Moulijn. Als gevolg van een herseninfarct op Oudjaarsdag, is de cultheld van Feyenoord tijdens de nacht van maandag op dinsdag overleden. Gisteren leek de situatie juist te verbeteren, maar het bleek valse hoop voor de nabestaanden van de voormalige buitenspeler.

Moulijn goldt als één van de grootste Feyenoorders aller tijden. In de jaren vijftig, zestig en zeventig kwam hij 487 keer uit voor de Stadionclub en ook na zijn tijdperk als speler liet hij de Rotterdamse Eredivisionist niet in de steek. Vorig jaar is een groot standbeeld van hem gerealiseerd, vlak naast De Kuip. Moulijn is 73 jaar geworden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!