FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Coen Moulijn (73) overleden

Voetbalminnend Nederland rouwt om de dood van Coen Moulijn. Als gevolg van een herseninfarct op Oudjaarsdag, is de cultheld van Feyenoord tijdens de nacht van maandag op dinsdag overleden. Gisteren leek de situatie juist te verbeteren, maar het bleek valse hoop voor de nabestaanden van de voormalige buitenspeler.

Moulijn goldt als één van de grootste Feyenoorders aller tijden. In de jaren vijftig, zestig en zeventig kwam hij 487 keer uit voor de Stadionclub en ook na zijn tijdperk als speler liet hij de Rotterdamse Eredivisionist niet in de steek. Vorig jaar is een groot standbeeld van hem gerealiseerd, vlak naast De Kuip. Moulijn is 73 jaar geworden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *