Feyenoord gaat voor Gill Swerts

Gill Swerts is in beeld bij Feyenoord. Dinsdag gaat de clubleiding al voor de tweede keer met hem in gesprek, in de hoop over de grootste drempel heen te komen; de salariseisen van de verdediger. In het verleden kwam de Belg ook al voor de Rotterdammers uit, nu geniet hij een transfervrije status.

Feyenoord-trainer Mario Been hoopt Swerts komend weekend al mee op trainingskamp te nemen, naar Oman. Voor vrijdag zal dan een overeenstemming moeten worden bereikt en die is naar verluidt nog ver te zoeken. Een ervaren verdediger is desalniettemin welkom in De Kuip, daar Dani Fernandez, Bart Schenkeveld en Stefan de Vrij door blessures zijn uitgeschakeld.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!