FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Toch vier Feyenoorders aanwezig bij uitvaart Coen Moulijn

De A-selectie van Feyenoord is zaterdag toch nog met vier spelers vertegenwoordigd bij de uitvaart van clubicoon Coen Moulijn. Doelman Rob van Dijk, Jon Dahl Tomasson, Bart Schenkeveld en Ruben Schaken zullen bij de plechtigheid aanwezig zijn.

Door blessures gingen zij vrijdag niet met de ploeg op reis naar Oman voor een trainingskamp van een week.

Tijdens de herdenkingsdienst in het Maasgebouw van De Kuip (aanvang 13.00 uur) zullen onder anderen de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, KNVB-voorzitter Michael van Praag en oud-voorzitter Gerard Kerkum het woord voeren.

Gerard Cox en Lee Towers verzorgen met het Rotterdams Operakoor en pianist Arjan Breukhoven de muzikale omlijsting.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *