FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Redacteur bedreigt na misplaatste grap over Coen Moulijn

Dat het gemiddelde IQ nou niet erg hoog ligt in rotterdam en omstreken is algemeen bekend. Echter om je eigen clubicoon, Coen Moulijn, na zijn overlijden een trap na te geven is wel erg onbeschoft. Ferry Mulder beleeft zware tijden. De redacteur van een lokale omroep uit Mijdrecht heeft zich de woede van talloze feyenoord-fans op de hals gehaald, door een misplaatste grap over de uitvaart van Coen Moulijn.

Mulder vroeg zich af of men het overleden clubicoon ‘niet beter in de brand in Moerdijk hadden kunnen smijten. Dat had de kosten van het crematorium gescheeld’. Direct na het plaatsen van zijn internetbericht kreeg hij talloze woedende reacties en zelfs dreigementen. Mulder heeft zelfs de tip gekregen onder te duiken, maar heeft dat advies in de wind geslagen.

De redacteur blijft bij zijn opmerking, die hij op persoonlijke titel maakte. “Het was misschien geen fijnzinnige opmerking, maar het is mijn humor. Ik kan me wel voorstellen dat mensen die mij niet kennen, er de humor niet van inzien. Achteraf gezien is de opmerking minder geslaagd, maar het is dan laf om daar dan weer excuses voor te gaan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *