FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Simon tekent maandag bij Feyenoord

Feyenoord krijgt in de tweede seizoenshelft toch de beschikking over Krisztian Simon. De aanvaller tekent maandag een contract bij de Rotterdammers, laat Mario Been weten aan RTV Rijnmond.

Zondag meldden verschillende Hongaarse media nog dat de transfer van Simon naar Feyenoord afgeketst zou zijn omdat TSG 1899 Hoffenheim zich in de strijd gemengd had. De Duitsers kwamen zelfs tot een akkoord met Újpesti over een transfersom van 700.000 euro.

Toch is Been zeker van de komst van de negentienjarige Simon naar Feyenoord. De club zal de linkerspits, die tijdens een proefperiode van twee weken imponeerde, eerst voor een halfjaar huren. Komende zomer wordt bekeken of hij definitief kan worden overgenomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *