FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VIDEO: ‘Heineken The Date’

Bierbrouwer Heineken heeft weer een nieuw filmpje op de markt gebracht. Dit keer ‘The Date’. Dit filmpje is het vervolg op een eerdere genaamd ‘The Entrance’. The Entrance werd door 900.000 Facebook-fans bekeken en door 5 miljoen mensen op YouTube, aldus Heineken. Een groot succes dus.

De setting lijkt op Chinatown maar de commercial is in feite opgenomen in verschillende chique Londonse gelegenheden.

Waar bij ‘The Entrance’ nog de muziek werd gebruikt van The Asteroids Galaxy Tour. Is bij de ‘The Date’ gekozen voor ‘Jaan Pehechaan Ho’, Geschreven en gezongen door Mohammed Rafie.

De makers van deze reclame (Wieden+Kennedy) willen met dit filmpje laten zien dat er in elke Heineken-drinker een held schuilt. Het filmpje is gesponsord door heineken en gemaakt door een reclamebureau uit Amsterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *