FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Co Adriaanse lovend over prestaties van Feyenoord

Co Adriaanse schuift zijn bewondering voor het ‘nieuwe’ Feyenoord niet onder stoelen of banken. De trainer van FC Twente looft in het bijzonder zijn collega Ronald Koeman omtrent de ontwikkeling van nieuwe talenten.

De oefenmeester van de ploeg uit Enschede, die in verband wordt gebracht met een mogelijke overgang naar Feyenoord zag dat er veel kwaliteit wegging uit de Kuip. Toch denkt hij dat de ploeg uit Rotterdam niet veel zwakker is geworden. “Feyenoord is een beter team dan vorig seizoen. Ze kunnen echt voetballen en ze kunnen druk zetten als dat nodig is”, vertelde hij aan De Telegraaf.

De Amsterdammer vertelde verder over de goede ontwikkeling van talenten bij de tegenstander van aanstaande zondag. “De vooruitgang die is geboekt, is te danken aan de stormachtige ontwikkeling van talenten en dat is de hand van de trainer. Als trainer zijn spelers je beste klanten. Als je die beter maakt, wordt ook het team beter”, sloot hij zijn verhaal af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *