FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord en ADO ver uit elkaar over transfer Lex Immers’

Het ziet er voorlopig nog niet naar uit dat Lex Immers de overstap van ADO Den Haag naar Feyenoord maakt. De leiding van de beide clubs hebben overleg gehad inzake een mogelijke transfer van de middenvelder, maar ADO vraagt vooralsnog meer geld dan Feyenoord op tafel wil leggen.

Mark van der Kallen over het gesprek: “Dat ging in goede harmonie. Het was een prettig gesprek, maar vraag en aanbod over de transfersom liggen nog ver uiteen.” De clubeigenaar van ADO was vertegenwoordigd met medecommissaris Paul Beyersbergen.

Namens de Stadionclub waren algemeen directeur Eric Gudde en technisch directeur Martin van Geel aanwezig. “De afspraak met ADO Den Haag is dat er inhoudelijk geen enkele mededeling wordt gedaan”, aldus Van Geel tegenover het Algemeen Dagblad. “Er volgt een nieuwe afspraak”, deelde de beleidsbepaler nog mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *