‘Kiev wil nog snel miljoenenspits aan selectie toevoegen voor tweeluik met Feyenoord’

Dinamo Kiev hoopt zich vlak voor de dubbele ontmoeting met Feyenoord nog te versterken met een miljoenenaankoop. Het is de bedoeling dat Raffael Caetano donderdag nog voor veertien miljoen euro naar Oekraïne verhuist.

De 27-jarige Raffael wordt overgenomen van Hertha BSC, waar hij sinds begin 2008 speelt. De Braziliaan komt het beste tot zijn recht in de voorhoede. In de Bundesliga kwam hij inmiddels tot 33 doelpunten in 140 optredens.

De zaakwaarnemer van Raffael, die eerder voor FC Chiasso en FC Zürich speelde, bevestigt in Bild dat men donderdag naar Kiev afreist voor een medische keuring. Enige haast is geboden, daar donderdagnacht de deadline voor de inschrijving voor de Champions League sluit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *