FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Vrije tijd en sporten

Met de snelle en vaak ongezonde leefstijl van tegenwoordig, wordt het steeds belangrijker om te sporten. Er zijn echter zoveel sporten om uit te kiezen en zodra je iets gekozen hebt, moet je het ook nog vol zien te houden. Kies je voor een sport die je alleen beoefent zoals hardlopen, of kies je voor een sport die je alleen beoefent, maar wel bij een club of vereniging zoals fitness of spinning of ga je voor een teamsport en de gezelligheid die erbij komt zoals voetbal. Voetbal is een prima besteding van je vrije tijd, je combineert hier sportiviteit en gezelligheid met elkaar en het is niet voor niets een van de populairste sporten om in je vrije tijd te doen.

Fietscomfort
Als je gaat voor een sport die je alleen, maar toch ook samen doet, dan is fietsen dé sport. Je levert zelf de prestatie, maar fietst wel in een ploeg. Je kunt jezelf aan de rest van de ploeg optrekken en zij aan jou, maar als het er op aan komt, ben je overgeleverd aan je eigen kracht en sportiviteit. Bij het fietsen of wielrennen is de fietskleding een belangrijk onderdeel van het feit of je goed sult fietsen. Denk allereerst aan dat vreselijke zadelpijn, iedereen heeft hier wel eens last van gehad. De fietskleding moet strak zitten, zodat het niet gaat schuren, maar ook weer niet te strak zodat het gaat knellen. Van de kleding die je draagt bij het fietsen, is het broekje toch wel het belangrijkste. Bij het broekje bepaalt de drager of het lekker zit. Of een broekje lekker zit is op voorhand niet te zeggen. Wat voor de aankoop wel valt te bepalen, is of er wel of niet een goede zeem in het broekje zit. Met de kwaliteit van de zeem staat of valt je fietscomfort, zeker als je langere tijd achterelkaar zult gaan fietsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *