TIP: Sta jij 100 % achter je cluppie? Klik dan hier en win een WEDSTRIJDSHIRT!!

Ben jij helemaal gek op je club en wil je kans maken op een wedstrijdshirt van jouw cluppie? Volg je trots dan snel op Facebook.com/FEYENOORDRSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 1500 volgers worden verloot!!! Wij zoeken dagelijks de meest relevante nieuwtjes van jou trots bij elkaar. Absolute aanrader dus als je echte clubliefde hebt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van volgende maand 2000 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee shirts tegelijk!!!

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!