FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ronald Koeman niet blij met privetrainende Stefan de Vrij’

Stefan de Vrij heeft zichzelf in de vingers gesneden. De centrale verdediger onderging een privétraining in Rotterdam, maar informeerde trainer Ronald Koeman daar ondanks heldere richtlijnen niet over.

“Ik wil weten wat de spelers van Feyenoord buiten de deur doen”, vertelde Koeman aan weekblad Voetbal International. “Het kan niet zo zijn dat ze op onze vrije dag krachttraining doen en een dag later op de club wéér zo’n programma afwerken. Rust is ook trainen. Het klopt dat Stefan voor zichzelf traint, ik ga dat niet ontkennen. Op zich is dat goed bedoeld, hij wil beter worden, maar dan moet hij dat wel zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *